Studion


Välkommen till North Pole Studio – Poledance Stockholm

Studion öppnade tidigt 2007 och är Nordens äldst verksamma, största och mest etablerade poledancestudio. Vi erbjuder allt från nybörjarkurser till mer avancerade klasser i poledance / polefitness, stretch / flexibility, contortion, aerial-hoop / lyra, yoga samt specialklasser inom de olika disciplinerna. Alla våra klasser leds av professionella instruktörer med gedigen erfarenhet inom poledance, flexibilitet och personlig träning. Oavsett din nivå ser vi till att du får ut så mycket som möjligt av ditt pass.

Som arrangör av den internationella tävlingen Pole Art åren 2010-2012 och samt Aerialism, ett showcase med öppen scen för poledance och luftakrobatik, har NPS genom åren inte bara agerat mötesplats för poleentusiaster i norra Europa utan även satt standard för vad pole är idag.

Studion ligger på Sveavägen 111 i centrala Stockholm, 750m från T-Rådmansgatan och T-Odenplan, respektive. Studion rymmer reception, lounge, stort omklädningsrum med 1 dusch, 2 toaletter och 3 träningssalar – fördelat på 350kvm.

I Sal 1 (stora salen) finns 12 stänger med 45mm i diameter och en takhöjd på ca 3m, samt avskiljd stretchyta utrustad med mjuk matta. I Sal 2 (lilla salen) finns 8 stänger i 45mm i diameter. Det finns även en stretchhörna med ribbstolar. I Sal 3 finns mjuk stretch/kampsportsmatta i hela salen, samt komplett stretchutrustning så som yogablock, foam roller, gummiband i olika styrkor, taggbollar, pilatesboll och vikter. Det finns även fästen i taket för 4 stänger och 4 ringar/hoops.