Boka event


Möhippa, svensexa, tjejkväll, teambuilding eller kick off? Då är poledance den perfekta aktiviteten! Eller välj någon annan av våra erbjudna stilar och träningsaktiviteter. Ge bruden, brudgummen, laget eller dina kollegor en upplevelse utöver det vanliga med ett roligt och utmanande träningspass. Vi ser till att det blir minnesvärt!

Ett Poledance danspass för ett sällskap som firar möhippa/svensexa/födelsedag är 60min långt och kräver inga förkunskaper. Vi börjar med en enkel och kort uppvärmning, fortsätter sedan med att lära oss ett antal olika trick på stången och sätter ihop dessa till en liten koreografi eller ”flow” som vi kallar det, som är klart mot slutet av timmen. Vi kör igenom koreografin synkroniserat ett par gånger, allihop tillsammans och avslutningsvis får eventuell brud/brudgum/födelsedagsbarn göra ett solo för er att föreviga. Våra skickliga dansinstruktörer gör dansen enkel och rolig för alla i gruppen så att samtliga deltagare känner sig delaktiga och nöjda!

Väljer ni en annan stil som tex, Rockin’ the chair, Aerial hoop, musikaldans eller annan dansstil ser upplägget liknande ut fast utan stång. Event i akrobatik och stretch är endast ett träningspass som anpassas efter er, men ni får givetvis ta bilder.

Har du fler frågor? Ta en titt på våra vanliga frågor eller kontakta oss.

Om ni vill fråga om en specifik tid eller dag är tillgänglig för bokning kontakta oss; info@poledance.se

Fyll i formuläret nedan för att göra en bokning:

  Val av event

  Antal personer

  Val av klass

  Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

  Läs mer
  Stäng