Instruktörs Utbildning


Instruktörs Utbildning i Poledance eller/ Och Flexibilitets träning.

Få har lika lång erfarenhet av att ha undervisat heltid i Poledance och Stretch som Emma Fryklöf på North Pole Studio. Emma har undervisat i dans och rörelse sedan 16 års ålder. Hon är utbildad dansare i USA och har jobbat både på gym och i yoga studios som instruktör innan hon 2014 tog över North Pole Studio och jobbar sedan dess enbart med Pole, dans och stretch träning. Hon tränar själv än idag på avancerad nivå och undervisar i alla nivåer och åldrar.

Nu har du chansen att själv ta din poledance nivå ett steg längre och gå instruktörs utbildning för just henne.

Utbildningen är indelad i nivåer och steg. Varje nivå är en enskild kurs.

 

 

Event instruktör & Pole 1.

Pole 2

Pole 3 basic

Pole 3 fortsättning

Kids Pole & Knatte Pole

De olika stegen (nivåerna) innefattar: uppvärmning, trick, snurrar, conditioning och anatomi som berör de olika teknikerna och  utförandet i dessa. Vi går igenom pedagogisk utlärning i alla momenten och hur man bemöter olika elever. Vi ger dig redskap att kunna möta olika elevers individuella utmaningar som kan uppkomma. Vi lär dig att passa elever på ett säkert sätt i olika trick.  Kursen innefattar även förslag på klass upplägg och kombinationer. Varje år kommer vi att uppdatera upplägget för en mindre kostnad.

Vad krävs? Du ska ha tränat poledance tidigare. Du ska ha tränat minst 1 år av den nivån (eller högre nivå) du planerar att utbilda dig i.

Helg kurs:

09:00-17:00 (båda dagarna)

Rekommenderat tillägg: Man bör sedan assistera minst 6 klasser i den nivån man gått utbildningen . Detta kan ske på NPS eller sin hemma studio. Gör man det på annan studio än NPS bör man prata med sin hemma studio om detta, NPS kan endast hjälpa dig på Kungsholmsstrand 147.

Varje steg kostar: 3993kr

Assistera 6 klasser på NPS och ha en mentor som uppföljer: 500kr

Uppdatering av upplägg (per steg/år): 500kr 

Få 10% om du bokar fler än 1 utbildning.

Datum:

5 & 6 November 2022 event & pole 1

7 & 8 Januari 2023 steg 2.

 

emaila din bokning till: emma@poledance.se

Saknar du datum för önskad utbildning vänligen kontakta oss!

 

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng