Workstudy


Känner du dig hemma på NPS och du vill kunna träna obegränsat med klasser? Då kanske vårt utbildningsprogram passar just dig. Just nu söker vi nya workstudys till vårt härliga team.

Du som söker tränar Pole eller stretch hos oss redan, är glad, utåtriktad och ansvarstagande. Skicka ett mail till oss så får du mer info om vad programmet innebär. 📩 info@poledance.se

Som work-study har du fri tillgång till klasser och är schemalagd att hjälpa till i studion fasta tider under veckan och vissa helger. Man är WS i minimum 6 månader, är i studion 32h/mån och hjälper till. Oftast har man fast tid i veckan ca 2-3,5h (en öppning & stängning eller annan överenskommen aktivitet). Den veckan man man ansvarar för helg (fre-sön) är man i studion de övriga timmarna som inte inräknas i sina fasta pass. Timmar som inte används för daglig verksamhet kan användas vid prova på, showcase och andra event som NPS ansvarar för. Vid avslutat WS program får man Diplom och kan använda oss som referens för framtida jobb. För den som önskar att avancera sig till instruktör är det en naturlig övergång att under sin sista WS period gå instruktörs utbildning för att sedan undervisa på NPS.

 

 

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng