Studion


Varmt välkommen till North Pole Studio!

North Pole Studio öppnade tidigt 2007 och är Nordens äldst verksamma, största och mest etablerade poledancestudio. Vi startade på Tulegatan och huserade sedan på Sveavägen 111 från 2009 till 2020. Idag ligger studion i nya ljusa och vackra lokaler vid vattner på Kungsholmsstrand. Här erbjuder vi ett brett utbud av klasser i poledance/polefitness, stretch/flexibility, contortion, aerial hoop och yoga för alla nivåer. Vi har även specialklasser inom de olika disciplinerna, samt privatklasser, möhippor, svensexor och event.

Oavsett bakgrund, nivå och behov är du varmt välkommen till oss i våra nyrenoverade lokaler på Kungsholmsstrand. Varför inte boka en kurs redan idag?

Mer om oss

Som arrangör av den internationella tävlingen Pole Art åren 2010-2012 och samt Aerialism, ett showcase med öppen scen för poledance och luftakrobatik, har NPS genom åren inte bara agerat mötesplats för poleentusiaster i norra Europa utan även satt standard för vad poledance är idag.

Studion ligger på Kungsholmsstrand 147 i Stockholm. Nära till tunnelbanans gröna och blå linje (Fridhemsplan) samt ett flertal bussar, och för er som kör bil finns det gott om parkering nära studion. Studion rymmer reception, omklädningsrum, 2 toaletter varav en med dusch, två salar för Pole, dans och akrobatik samt ett inglasat rum för stretch, privat träning och seminarier/utbildningar på taket med utsikt över Karlbergssjön. I stora salen finns 16 stänger med 45mm i diameter och en takhöjd på ca 3m. I lilla salen finns 5 stänger i 45mm i diameter. I studion finns ribbstolar, tjock matta samt komplett stretchutrustning så som yogablock, foam roller, gummiband i olika styrkor, taggbollar, pilatesboll och vikter.

Galleri

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng