Studion


Varmt välkommen till North Pole Studio!

North Pole Studio öppnade tidigt 2007 och är Nordens äldst verksamma, största och mest etablerade poledancestudio. Här erbjuder vi ett brett utbud av klasser i poledance/polefitness, stretch/flexibility, contortion, aerial hoop och yoga för alla nivåer. Vi har även specialklasser inom de olika disciplinerna, samt privatklasser, möhippor, svensexor och event.

Oavsett bakgrund, nivå och behov är du varmt välkommen ner till oss i våra nyrenoverade lokaler på Sveavägen i Stockholm. Varför inte boka en kurs redan idag?

Mer om oss

Som arrangör av den internationella tävlingen Pole Art åren 2010-2012 och samt Aerialism, ett showcase med öppen scen för poledance och luftakrobatik, har NPS genom åren inte bara agerat mötesplats för poleentusiaster i norra Europa utan även satt standard för vad poledance är idag.

Studion ligger på Sveavägen 111 i centrala Stockholm, 750m från T-Rådmansgatan och T-Odenplan, respektive. Studion rymmer reception, lounge, stort omklädningsrum med 1 dusch, 2 toaletter och 3 träningssalar – fördelat på 350kvm.

I Sal 1 (stora salen) finns 12 stänger med 45mm i diameter och en takhöjd på ca 3m, samt avskiljd stretchyta utrustad med mjuk matta. I Sal 2 (lilla salen) finns 8 stänger i 45mm i diameter. Det finns även en stretchhörna med ribbstolar. I Sal 3 finns mjuk stretch/kampsportsmatta i hela salen, samt komplett stretchutrustning så som yogablock, foam roller, gummiband i olika styrkor, taggbollar, pilatesboll och vikter. Det finns även fästen i taket för 4 stänger och 4 ringar/hoops.

Galleri

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng