Dans och akro


Observera att klassutbudet varierar mellan kursperioder. Här kan du se schemat för den aktuella perioden.

Akroklasser

Gymnastics & handbalancing

Här lär du dig allt från kullerbyttor och hjulningar till svårare handståenden och balanser. Tekniken är från gymnastik och du lär dig att använda golvet och bygga upp styrka för all typ av träning.

Handstands beginner

En klass för dig som vill lära dig stå på händer. Det spelar ingen roll om du inte vågar kicka upp benen eller om du kanske har problem att hitta balansen. Vi jobbar med stabiliseringsövningar och förberedelser för att hitta tekniken och de rätta musklerna, och självklart kommer en del av klassen att tillbringas upp och ner!

Aerial Hoop

Aerial hoop eller Lyra är en välkänd luftakrobatisk disciplin som kommer från cirkusvärlden där man utför akrobatik i en ring hängandes från taket. Vi jobbar med grundläggande styrkeövningar, uppgångar och balanser i ringen och lär oss olika tricks och kombinationer i och under ringen samt upp och ner. Öppen nivå som anpassas efter deltagarnas förutsättningar.

Dansklasser

Dancehall

Dancehall är en energifull dans- och musikform från Jamaica vars popularitet spridit sig till musikvideos, scener och klubbar under sent -90 tal. Dansstilen föddes under 70-talet på Kingston, Jamaicas gator via sound-systems (utomhus-partyn) där dansare skapade stegen på plats. Den är väldigt rå och kreativ och handlar om känsla, attityd, teater och energi. På denna klass går igenom massa ”partysteps” som senare kombineras till små koreografier.

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng