Information med anledning av Covid-19


Med anledning av viruset Covid-19 sker en del förändringar i vår verksamhet. Vi på North Pole Studio följer utvecklingen dagligen via de ansvariga myndigheterna, Folkhälsomyndigheten och Sveriges Regering. För oss är välmående och säkerhet högsta prioritet hos både våra instruktörer och elever. Utöver det är det av stor vikt att vi alla hjälps åt att minimera riskerna för särskilt utsatta grupper.

Vi kommer uppdatera denna text om läget förändras och det innebär förändringar i vår verksamhet. Vi följer dagligen utvecklingen av denna pandemi och lyssnar till riklinjer från FHM och Regeringen.
I dagläget gäller följande: MAX antal elever i studion 20 st på, vi vill undvika trängsel och ber därför alla elever att komma ombytta till träningen. Vi fortsätter att hålla alla ytor extra rena och uppmanar alla att tvätta händerna när ni kommer till studion. Vi garantera inte egen stång under alla klasser men försöker i största mån att man har det. 

 

 

De förändringar som vidtogs under våren 2020, och som kommer att fortsätta under Höst-terminen 2021 är följande:

Alla elever tar med sig egen pole-trasa (den trasa vi torkar stängerna med) Ytdesinfektion kommer fortsatt finnas tillgänglig hos oss.

Alla elever tar med sig egen yogamatta (både till pole- och stretchklasser). Vi har extra om man ej kan ta med egen.

Alla elever uppmanas att följa de instruktioner som Folkhälsomyndigheten givit vad gäller handhygien och att stanna hemma vid sjukdom och även lindriga symptom. Alla elever uppmanas därför att tvätta händerna direkt när de kommer till studion

Övrigt:

– Instruktörer och receptionister på North Pole Studio kommer be elever som visar sjukdomssymptom att lämna studion!

– Ni kan läsa våra riktlinjer för att ta igen klasser här. Ni som uppvisar symptom/blir sjuka och ska hålla er hemma kommer kunna ta igen missad klass om ni avbokat senast 24h innan klassens start – viktigt att ni kontaktar oss, helst via mejl info@poledance.se

Vi vet att det kan kännas tråkigt att missa en träning, dock är det viktigt att vi inte får en kluster smitta i studion. Vänligen håll er hemma vid sjukdom, meddela oss 24 h innan så går det alltid bra att ta igen.

Håll er uppdaterade här på vår hemsida eller i våra sociala medier!
Vi ser så fram emot att ses igen i våra nya lokaler!

/North Pole Team!

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng