Årets första kursstart!


Nu drar vi igång det nya träningsåret 2018! Alla kurser, med undantag för Pole 1, startar v. 3 och pågår i 9 veckor. Pole 1 startar v. 4 och pågår i 8 veckor. Schemat för perioden hittar du här.

Klasser

Specialklasser

Våra specialklasser i Pole denna omgång är Power Pole med Hanse (torsdag 17.30), Pole Choreo Adv med Slava (onsdag 19.15) och Acro Pole med Kipat (onsdag 17.30). Exotic Pole tar ett uppehåll men är tillbaka till våren.

Counting Points

Vår tävlingskurs Counting Points fortsätter även denna period. Om du ska tävla i SM 2018 är detta kursen för dig! Du lär dig vilka element som ingår i poängsystemet, hur compulsories och teknisk bonus fungerar, och hur du sätter ihop kombinationer i enlighet med reglerna. Denna kursomgång ligger fokus på din egen rutin och under kursen får du vägledning och coachning när du sätter ihop ditt nummer. Kursen hittar du på schemat på måndagar 19.10, instruktörer är Anna-Maija och Hanse.

Ska du representera NPS i SM? Du som bokar Counting Points nästa period får 10% rabatt på klassen! Obs! För att gå denna omgång Counting Points ser vi helst att du är anmäld till SM 2018.

Tricks & Spinny Pole, ny specialklass för nivå 3

Nu kör vi igång Tricks & Spinny Pole, en spinnyfokuserad klass för Nivå 3! Vi jobbar dels med conditioning och trick på statisk stång men fokuserar på att sätta ihop fina flows och kombinationer på spinny (roterande stång). Tisdagar 17.30 med Clara.

Här kan du läsa mer om våra olika klasser.

NPS Workshop series

Vi återupptar våra minikurser och först ut 2018 är Ballet for Poledancers samt Jazz + Klack, två treveckorskurser med start 25/1. Båda minikurserna kostar 699 kr och lämpar sig för nybörjare (och uppåt). Instruktör är Gabriella.

Balett – Torsdag 25/1, 1/2 och 8/1 kl 17.30
En grundläggande balettkurs med fokus på kroppens linjer (symmetri), hållning samt övning i balans och uttryck. Anpassad för dig som dansar pole, men alla är välkomna att ta klassen!

Jazz + Klack – Torsdag 25/1, 1/2 och 8/1 kl 19.15
En dansant klass med fokus på uttryck genom koreografi och att röra sig i klackar. Självklart kan du ta klassen utan klackar.

Prova på poledance

Inför kursstarten i januari har vi generöst med prova på-pass v.3 och 4. Våra prova på-klasser är 60 min långa och passar perfekt för dig som vill prova poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Passen kostar bara 150kr och dessutom kan du ta med dig en kompis utan extra kostnad! Du hittar bokningen och alla aktuella tider här.

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng