Ny kursstart 28/8


Den 28 augusti startar höstens första kursperiod, och klasserna pågår i 9 veckor. Undantag är Exotic Pole som som startar den 18/9 och pågår i 6 veckor. Schemat för perioden hittar du här. Tider för Open Pole kommer att meddelas närmare kursstart.

Klasser

Våra uppskattade specialklasser ligger kvar på schemat, så som Power Pole och Pole Choreo beg + adv, bland våra vanliga klasser i Pole nivå 1-5 och stretch/backbends.

Pole 3 basic & Pole 3+

Under höstens första kursomgång kommer Pole 3 att delas upp i två nivåer, Pole 3 basic och Pole 3+. Pole 3 Basic passar dig som har gått Pole 2 minst en gång och känner dig redo för nästa steg. Basic invert sitter och man fortsätter lära sig nya trick på stången så som leghangs, cupid, genie samt arbetar på att få en stabil Shoulder Mount. Pole 3+ är för dig som gått Pole 3 innan. Du har dina leghangs, arbetar på en stabil Shoulder Mount och är redo för längre kombinationer av nivå 3-trick samt lite svårare trick. Denna nivå passar dig som inte riktigt är redo för Pole 4 men har starka kunskaper i Pole 3.

Instruktörer

Anna-Maija är borta de första veckorna och Slava kommer att vikariera på hennes klasser till och med v.37. Lina kommer inte att instruera klasser under kommande period, men hon kommer fortfarande att synas i studion. Camilla är tillbaka som instruktör senare på höstterminen.

Varmt välkomna till NPS-familjen säger vi till Emina och Mirjam som börjar som instruktörer hos oss till hösten. Emina känner du säkert igen som Emmas assistent på klasser. Hon kommer att instruera Pole 1 och Pole Choreo tillsammans med Emma F, och Mirjam kommer att instruera Pole 2.

Prova på poledance

Inför höstens kursstart har vi en fullspäckad omgång prova på. Våra prova på-klasser är 60 min långa och passar perfekt för dig som vill prova poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Nästa omgång prova på hålls den 17/8 och 20/8 samt den 25-27/8. Mer info och bokning finns här.

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng