Ny kursstart 29/5


Sista kursstarten innan ledigheten! Den 29/5 startar den sista kursomgången innan vi tar ledigt för sommaren. Perioden är 4 veckor med undantag för söndagskurserna som pågår i 3 veckor. Boka din kurs här!

Priser

Här kan du se alla aktuella priser för perioden.

Unlimited

Avsluta träningsvåren på topp. För bara 2650kr väljer du fyra valfria klasser där du har garanterad plats, och fri tillgång till övriga klasser i mån av plats.

Specialpris på Active Flexibility

Testa på Hanses stretchklass Active Flexibility (75 min) för bara 750kr. Denna klass fokuserar på styrka och aktiv stretch i kombination med passiva stretcher, för att kunna gå ett steg djupare, hitta en bättre avslappning och bli starkare och vigare.

NPS Vårshow

Den 26/5 kl 18.30 avslutar vi terminen med showcase och mingel i studion. Det bjuds på både grupp- och solouppträdanden från elever och instruktörer som visar upp vad de jobbat med under våren. Häng med dina kompisar från studion och låt dig inspireras av grymma performances! Alla elever med vänner och familj är välkomna.

Träning under sommaren

NPS håller stängt över midsommar. I juli kommer vi hålla öppet för OP och drop in-klasser. Håll utkik på hemsidan och sociala medier för schema och mer information.

NPS sommarintensiv

Kickstarta höstens träning på vår sommarintensiv i Augusti! Mer information om datum, upplägg och nivåer kommer inom kort!

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng