Covid-19, Information om vår verksamhet


Med anledning av viruset Covid-19 sker en del förändringar i vår verksamhet. Vi på North Pole Studio följer utvecklingen dagligen via de ansvariga myndigheterna, Folkhälsomyndigheten och Sveriges Regering. För oss är välmående och säkerhet högsta prioritet hos både våra instruktörer och elever. Utöver det är det av stor vikt att vi alla hjälps åt att minimera riskerna för särskilt utsatta grupper.

2020-06-04 (senast uppdaterad utan förändringar)
Vi kommer uppdatera denna text om läget förändras och det innebär förändringar i vår verksamhet. I dagläget gäller följande:

 

De förändringar som kommer ske under klasserna är följande:

Alla elever tar med sig egen pole-trasa (den trasa vi torkar stängerna med) Ytdesinfektion kommer fortsatt finnas tillgänglig hos oss.

Alla elever tar med sig egen yogamatta (både till pole- och stretchklasser).

Alla elever uppmanas att följa de instruktioner som Folkhälsomyndigheten givit vad gäller handhygien och att stanna hemma vid sjukdom och även lindriga symptom. Alla elever uppmanas därför att tvätta händerna direkt när de kommer till studion

 

Övrigt:

– Instruktörer och receptionister på North Pole Studio kommer genast be elever som visar sjukdomssymptom att lämna studion!

– Ni kan läsa våra riktlinjer för att ta igen klasser här. Dock sker vissa förändringar med anledning av Covid-19. Ni som uppvisar symptom/blir sjuka och ska hålla er hemma kommer kunna ta igen missad klass även om ni meddelar oss kort inpå planerad klass – dock viktigt att ni ändå kontaktar oss, helst via mejl info@poledance.se

– Ni som drabbats av inställda klasser under årets första period kommer kunna ta igen dem under antingen drop in-klasserna vecka 13 eller nästkommande period.

– Vi kommer lägga till några veckor med extra ta igen-pass i juni när perioden är avklarad för att öka möjligheten att ta igen för alla er som drabbas av den rådande situationen.

 

Vi vet att det kan kännas tråkigt att missa träningsklasser men återigen, vi behöver vara supernoga att verkligen följa de instruktioner som ges och hålla oss hemma även vid lindriga symptom. Detta gäller alla våra klasser, event och open-pole! 

 

Håll er uppdaterade här på vår hemsida eller i våra sociala medier!
Vi ser så fram emot att ses igen i våra nya lokaler!

/Noth Pole Team!

 

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng