Ny kursstart 16 januari


Det är dags att boka in sig på 2017 års första kursstart! Perioden startar den 16 januari och pågår i 9 veckor.

Nyheter på schemat

Strength for Pole

En klass där vi jobbar med grundläggande styrkeövningar som är basen för hur du tar dig upp och runt på stången. Vi jobbar mot att du starkt och kontrollerat ska kunna ta dig upp i din shoulder mount/invert/handspring/brass monkey m.m. utan större ansträngning. Klassen anpassas är anpassad för nivå 2, där mycket kommer vara nytt, till nivå 5, där du behöver utveckla/underhålla baserna. Klassen är en timme lång.

Handstående för nybörjare

Vår nybörjarklass i handstående är tillbaka med Hanse som instruktör! På klassen jobbar vi med grundläggande styrkeövningar för att förbereda dig för att stå på händer.

Ny tid för Akro med Oleg

Olegs populära klass byter dag till måndagar 19.40. Denna klass använder tekniker från gymnastik och du lär dig allt från kullerbyttor och hjulningar till svårare handståenden och balanser.

Specialklasser

Våra uppskattade specialklasser är självklart kvar på schemat. Pole Choreo i två nivåer, nybörjare med Emma F och avancerad med Slava, för dig som vill lära dig att sätta ihop en koreografi med stången i centrum. För dig som vill utmana dig själv med kreativa kombinationer på stången finns Combos and Flows och du som vill utforska den sensuella sidan av pole får inte missa Exotic på måndagar med Emma A! Anna-Maija är tillbaka som instruktör på deltid efter sin operation och kommer instruera Power Pole tillsammans med Hanse.

Drop in i mellandagarna

Terminen slutar officiellt den 18e december, men vi tar såklart inte ledigt för det. Vi har öppet för OP den 19-22 december och innan kursstarten smygöppnar vi studion för drop in-klasser i alla nivåer.

Testa Dancehall gratis!

Ta chansen och testa vår roliga och fartfyllda dancehallklass på söndagar 14.30! Om du bokar Pole Choreo + en valfri polekurs (90 minuter) kan du droppa in GRATIS på dancehall under terminen. Anmäl närvaro innan varje klass till info@poledance.se. Obs! Drop in sker alltid i mån av plats.

Prova på poledance!

Vi har ett fullspäckat prova på-schema både innan jul samt första veckan i januari. Våra prova på-klasser är perfekta för dig som vill testa poledance innan du bokar in dig på vårens klasser. Klassen är en timme lång, kostar 150 kronor och du kan ta med en kompis utan extra kostnad. Prova på bokar du här.

Julfest på NPS

Avsluta året och fira in julen på NPS julfest den 18 december kl 16.30! Under kvällen kommer våra elever att visa upp vad de lärt sig under terminen och våra instruktörer visar upp inspirerande showcase! Festen är öppen för alla elever på studion och ni är välkomna att bjuda med er nära och kära.

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng