Ny kursstart 19/3!


Nu kör vi igång en ny kursperiod! Perioden startar den 19 mars och pågår i 8 veckor, förutom Anna-Maija och Slavas klasser som pågår i 4 veckor. Schemat för perioden hittar du här.

Klasser

Exotic tillbaka på schemat!

Efter en paus är nu den uppskattade specialklassen Exotic Pole tillbaka på schemat! Exotic är klass där vi utforskar den mer sensuella sidan av poledance. Klackar rekommenderas. Du hittar klassen på torsdagar kl 17.30.

Dansa med Emma F på söndagar

Emma F är äntligen tillbaka som instruktör – hon kommer att hålla Pole Choreo beginner på söndagar kl 12. Pole Choreo är en dansklass där du lär dig en koreografi med stången som verktyg. För dig som är på nivå 2-3 är detta en perfekt klass att kombinera med din vanliga poleträning!

Acro Pole och Pole Strength med Kipat

Kipat är kvar på schemat med klassen Acro Pole, en akrobatisk poleklass med influenser från Chinese Pole. Nu till nytt, lägre pris! Du hittar klassen på måndagar kl 19.10.

Nytt för perioden är Pole Strength på söndagar kl 16.00. Detta är en klass för dig som vill bli starkare och mer uthållig samt förbättra din teknik på stången. Vi använder oss av styrketräning med stången och tekniker som Kipat utvecklat under 7 år av akrobatisk träning. Denna klass kommer garanterat att boosta din energi, styrka och självförtroende!

Tricks & Spinny Pole

Vår spinnyfokuserade klass Tricks & Spinny Pole är kvar på schemat. På klassen jobbar vi dels med conditioning och trick på statisk stång men fokuserar på att sätta ihop fina flows och kombinationer på spinny (roterande stång). Tisdagar 19.05 med Clara.

4 veckors-kurser med Anna-Maija och Slava

Eftersom Anna-Maija och Slava båda ska tävla i International Pole Competition i Brisbane, Australien (vi är så stolta!) kommer deras klasser att pågå i 4 veckor istället för ordinarie 8 veckor. Du som vill gå två av våra 4 veckors-klasser betalar 2050 kr för båda klasserna. Rabatten dras av på fakturan. Observera att detta räknas som en kurs och därför inte kan kombineras med mängdrabatten.

Advanced Pole – Anna-Maija
Avancerad poleklass. Klasserna kommer att vara uppbyggda som workshops med ett tema per vecka.
20/3 Flips & Fonjis
27/3 Slava’s special (Slava vikarierar)
3/4 Flexy Pole & Pole Fluidity
10/4 Power Spins & Static Rotations

Pole 4 – Anna-Maija
Avancerad poleklass. Klasserna kommer att vara uppbyggda som workshops med ett tema per vecka.
21/3 Power Pole
28/3 Slava’s Special (Slava vikarierar)
4/4 Dynamic Pole
11/4 Pretty Spinning Flows

Pole Choreo Advanced – Slava
Avancerad dansklass där du lär dig en koreografi med stången i centrum. Vi jobbar med kombinationer, floorwork och övergångar för att hitta flow i dansen.

Drop in Exotic

Värm upp inför nästa period med Drop in Exotic, torsdag 15/3 kl 17.30 med Emma A. Perfekt för dig som vill prova på Exotic innan du bestämmer dig! Klassen kostar 250kr och du bokar den via kursbokningssidan.

Prova på poledance

Inför kursstarten håller vi prova på-klasser torsdag, fredag och söndag vecka 11. Våra prova på-klasser är 60 min långa och passar perfekt för dig som vill prova poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Passen kostar bara 150kr och dessutom kan du ta med dig en kompis utan extra kostnad!Du hittar bokningen och alla aktuella tider här.

North Pole Studio Summer Intensive

Missa inte en hel helg fylld av intensiv och rolig träning i Pole, Contortion och Acro, med några av världens bästa aerialister.
Boka in den 14-17 Juni i kalendern redan nu!

Instruktörer: Slava Ruza (Pole Choreo), Anna-Maija Nyman (Poledance), Olga Karmansky (Flexibility/Contortion), Camilla Behr Carlsen (Poledance), Toubab Holmes (Handbalancing) & Emma Hei Rim Andersson (Exotic Pole).

Intensiven finns i två nivåer, nivå 2-3 (du kan invert och leg hangs) och nivå 4-5 (du kan shoulder mount, brass monkey, ayesha och handspring).

Ordinarie pris för kursen är 3000kr, men du som är elev på North Pole Studio betalar 2860kr. För att erhålla rabatten ska du ha tagit en kurs hos oss under 2018. Det innebär den nuvarande kursperioden eller den kommande (start 19/3). Ange i meddelanderutan när du bokar att du är NPS elev och vilken kurs du går.

All info om sommarintensiven hittar du här!

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng