Ny kursstart 28 mars


Den 28 mars startar Period 2 VT 2016 på North Pole Studio. Perioden är 10 veckor. Prova på hålles veckan innan kursstart, den 14 – 23 mars. Boka ditt pass här.

Vårens schema

Spinny Pole är tillbaka på schemat på söndagar 16.30. Lär dig gilla när det snurrar, missa inte denna roliga klass. Istället för Sexy n’ Fierce har vi en nyhet på schemat, Exotic Pole med Anna-Maija, en klass med mycket sass som flirtar med den sensuella sidan av pole. Slava fortsätter att hålla Pole Choreo, men klassen flyttas till onsdagar kl 19.30. Hanse kommer att hålla Power Pole, en utmanande klass som fokuserar på styrka och tricks. Nytt för terminen är också Pole 3 basic och Pole 3+, två varianter av samma klass där Pole 3+ är mer avancerad och förutsätter att du gått Pole 3 innan.

Avancerad elev-rabatt

Du som går Pole 3+, Pole 4 eller Pole 5 får nu 25% rabatt på Pole Choreo, Exotic Pole eller Spinny Pole.
Missa inte chansen att ta din poledanceträning till en ny nivå! Observera att denna rabatt inte kan kombineras med andra rabatter.

Nya betalningslösningar

Denna period erbjuder vi ett flertal betalningslösningar för att du ska kunna hitta ett sätt att träna som passar dig!

  • Klippkort 10ggr: För dig som vill träna mer sporadiskt erbjuder vi ett 10 gångers klippkort. Kortet kostar 3100 kr och är giltigt i 3 månader. Du garanteras plats på klasser om du anmäler din närvaro i förväg via mail till info@poledance.se. Om man bokar men inte dyker upp förlorar man den gången.
  • Intensivträning 4 veckor: Klippkort för dig som vill träna intensivt en kortare tid. Du väljer antingen 2 klasser i veckan (2050kr) eller 3 klasser i veckan (2200kr) under de fyra veckorna. Ange i ordernoteringar vilka klasser du planerar att ta.
  • UNLIMITED: Obegränsad träning i 10 veckor. Signa upp dig på 4 valfria klasser, drop in i mån av plats på alla övriga.
  • Delbetalning: Det finns också möjlighet att delbetala dina kurser på två fakturor. Ange tydligt i ordernoteringar att du önskar delbetala.

Workstudies sökes

Vi söker nu två nya workstudies till NPS Crew. Som workstudy har du fri tillgång till alla klasser i utbyte mot att du arbetar i studion. För mer info, maila emma@poledance.se.
Vi ses i studion!
Nps Crew

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng