Vinter på NPS


Det är dags igen! Årets sista kursstart drar igång den 30/10 och pågår i 7 veckor. Alla torsdagsklasser med undantag av Exotic Pole startar en vecka senare än övriga kurser, dvs den 9/11. Schemat för perioden hittar du här. Utöver kurserna har vi fullspäckat med prova på, workshops och roliga event framöver. Läs mer nedan!

Klasser

Counting Points

Vill du tävla i SM 2018? Då är vår nya specialklass Counting Points klassen för dig. Counting Points är en trickbaserad klass där du får vägledning och rätt verktyg för att sätta ihop en rutin i Pole Sport. Fokus ligger på compulsory tricks, tekniska element och poängsystemet inom Pole Sport. Även om du inte ska tävla är du självklart välkommen att ta klassen. Anna-Maija och Hanse instruerar tillsammans på måndagar 19.10.

Acro Pole

Vårt senaste tillskott till personalstyrkan är Kipat som kommer att hålla den nya klassen Acro Pole på onsdagar 17.30! Kipat har en bakgrund inom Chinese Pole och Parkour, och har arbetat med stora cirkuskompanier som Cirkus Cirkör och NoFit State. Hans klass kommer att fokusera på olika akro-övningar på golvet som du sedan kommer att använda på stången. Perfekt för dig som vill utvecklas både kreativt och styrkemässigt. Acro Pole passar dig som ligger på nivå 3-5.

Gymnastics & Handbalancing

Oleg är tillbaka på schemat med klassen Gymnastics & Handbalancing på måndagar 19.30. Här lär du dig allt från kullerbyttor och hjulningar till svårare handståenden och balanser. Tekniken är från gymnastik och du lär dig att använda golvet och bygga upp styrka för all typ av träning.

Pole 1-2

Kombinerad klass för elever på nivå 1 och 2. Passar dig som är nybörjare, mellan nivåer, och även dig som gått nivå 2 och vill fortsätta finslipa din teknik.

Priser

Se vår prislista för uppdaterade priser för 7-veckorsperioden.

Här kan du läsa mer om våra olika klasser.


Minikurs i handstående med Toubab Holmes

Vår workshop series fortsätter med en ny minikurs i handstående med Toubab Holmes! Workshopserien pågår under under tre torsdagar med start 12/10. Läs mer om kursen här.

Halloween Showcase 29/10

Den nuvarande terminen avslutas med showcase söndagen den 29/10 kl 18.00. Se våra fantastiska elever och instruktörer uppträda under temat Halloween. Om du är familj, vän eller har annan anknytning till studion är du varmt välkommen att dela härlig spooky varm energi med oss.

Prova på poledance

Prova på-pass hålls inför kursstart vecka 43 & 44. Våra prova på-klasser är 60 min långa och passar perfekt för dig som vill prova poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Mer info och bokning finns här.

Emma kommer att gå på föräldraledighet de närmaste terminerna, men kommer tillbaka som instruktör på schemat till våren.

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng