Trivselregler


Tänk på att om man skall träna OP eller ta klass dagtid samt fredagar måste man föranmäla sig senast 24h innan. Vid OP måste man ange tid när man tänkt anlända till studion. Om man anmäler sig men inte dyker upp tillkommer en straff avgift på 250 kr. (Gäller endast dag tid samt fredagar).

Planera alltid er tid. Vi tillåter er endast att vara 10 min sen till en klass som börjat. Om ni blir senare än så missar ni klassen och kan inte ta igen den. Om ni är inom ramen men uppvärmningen har börjat, smyg in och ställ er på en ledig plats men inte framför personer som var i tid.

Tänk på att lägga tillbaka det du tagit fram så som trasor och sprayflaskor. Sätt din stång på statisk om du haft den på spinny. Torka av stången efter dig.

För att alla skall trivas är hygien prio 1. Se till att ha rena träningskläder, använda deo och duscha regelbundet. Använd inte jätte starka parfymer.

Inget tugummi nere i studion.

Om du väntar in din klass samtidigt som en annan klass pågår/ avslutas, sitt tyst eller gå och prata med dina vänner i omklädningsrummet.

Ingen mat i danssalarna eller stretchen.

Detta är för allas trevnad och är viktigt att det efterföljs!

/NPS CREW

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng