Ny kursstart 24 Oktober


Årets sista kursstart närmar sig! Perioden startar den 24 Oktober och pågår i 8 veckor. Boka din kurs redan idag!

Klasser i urval

Pole Choreo

För dig som vill utvecklas som dansare, och lära dig använda dina kunskaper på stången på nya kreativa sätt, finns Pole Choreo kvar på schemat. Klassen finns i två nivåer: Pole Choreo advanced på tisdagar 19.45 samt Pole Choreo beginner onsdagar 17.30.

Combos n’ Flows

Kreativa och utmanande kombinationer på stången, nivå 3 och uppåt. Denna populära klass ligger kvar på schemat medan Pole 3+ tar en paus. Du som tidigare tagit, eller planerat att ta Pole 3+ kommer stormtrivas på Combos n’ Flows!

Dancehall

Melpo fortsätter sprida dansglädje på NPS. Missa inte hennes Dancehall på söndagar 14.30, en rolig och energifyllda dansklass där du lär dig olika partysteps som kombineras till koreografier.

Morgonklasser

För den morgonpigga fortsätter vi att hålla MorgonPole på måndagar 07.00. Nu lägger vi även till en stretchklass på onsdagar kl 07.00, en riktigt bra start på dagen!

Mamma + Bebisträning på dagtid

Ett pass där du som nybliven mamma kan komma igång med träningen, och din bebis är välkommen att följa med. Passet är 60 min och består av blandade core-övningar, pilates, pole och stretch. Måndagar 11.00.

Fler nyheter inför hösten

Boka Open Pole

Nu inför vi bokningsbar OP i Sal 3 på onsdagar. Du bokar tid för OP i förväg genom att maila oss på info@poledance.se, märk mailet ”Boka OP”. Man bokar en timme i taget: 17.30-18.30, 18.30-19.30 samt 19.30-20.30. Det går att boka flera tider på samma klipp men du måste utnyttja tiden du bokar. Vi bokar max in 4 personer per timme. På det sättet finns det alltid garanterad plats i salen.

Workshops med Kenneth Kao och Marlo Fisken

Ken Kao och Marlo Fisken kommer till NPS som en del av sin höstturné 2016. Deras klasser är populära och platserna börjar redan fyllas upp, så skynda dig att boka din workshop här.

Prova på Poledance 21-23 Oktober

Prova på-klasser hålles fredag-söndag helgen innan kursstart. Boka prova på här. Klassen kostar bara 150kr – och du kan ta med en kompis utan extra kostnad!
Har du fler frågor om höstens klasser? Maila oss på info@poledance.se
Vi ses i studion!
NPS Crew

Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies på poledance.se.

Läs mer
Stäng